Referenssit

Valmistamamme teräsrakenteet ovat SFS-EN 1090-2 standardin mukaisesti CE-hyväksyttyjä. Teemme tuotteet mielellään Avaimet Käteen -periaatteella: valmistamme teräsrakenteet asiakkaan toivomilla mitoilla, toimitamme työmaalle ja asennamme sekä verhoilemme rakenteet toiveiden mukaisesti.

Soita meille ja kysy, jos haluat kuulla lisää osaamisestamme.

Askonkatu 13 E, Lahti

Askon vanha tehdasalue Lahdessa kehittyy ja niin myös rakennusten henkilökäyttöön tarkoitetut hissit. Kohteeseen tehtiin lasikuilu KONEen MonoSpace -hissille, joka vie nyt henkilöliikenteen kellarista aina vinttiin asti.


Lisää kuvia

Laivanvarustajankatu 6, Helsinki

Laivanvarustajankadulla toteutimme hieman normaalista poikkeavan kuilun KONE MonoSpace -hissille. Kuilu on keskimääräistä leveämpi, seitsemän kerroksinen ja se koristeltiin lopuksi kuilua kiertävillä lattaraudoilla, jotka antavat sille arvokiinteistöön sopivan viimeistelyn.

Lisää kuvia

Heikkiläntie 6, Helsinki

Heikkiläntien saneerauskohteessa toteutimme vanhan hissin paikalle rungon KONEen MaxiSpace hissille. Erikoisuutena kohteessa on ilmastointikuilu joka toteutettiin hissirungon taakse ja verhoiltiin maitolasilla, jolloin talon tekniikka jää huomaamattomaksi.

Lisää kuvia

Aleksis Kiven Katu 48, Helsinki

Kohteeseen toteutettiin seitsemään rappukäytävään KONEen MaxiSpace hissien teräskuilut. Hissikorin koko saatiin maksimoitua toteuttamalla teräsrungot porrasjuoksujen väleille käytävän puolelle.


Lisää kuvia

Kaarle IX:n katu 7, Vaasa

Kaarle IX:n kadulle valmistettiin kolmeen porraskäytävään hissien teräsrungot KONE MonoSpace hisseille. Runko maalattu valoisaan sävyyn (RAL 9010) ja laseissa valoa läpäisevä opaali-kalvo.


Lisää kuvia

Liisankatu 25, Helsinki

Liisankatu 25 sisäpihalle toteutimme hissikuilun rakennuksen ulkoseinälle. Vanha ja uusi ovat sopusoinnussa keskenään - esteettömyyden päivittyessä kiinteistössä tämän päivän vaatimuksia vastaavaksi.


Lisää kuvia

Sariolantie 1, Kerava

Sariolantiellä ei entuudestaan ollut hissiä eikä rakennukseen sille ollut varattu tiloja sillä raput kerroksiin sijaitsevat talon ulkopuolella. Kohteeseen valmistettiin lasitettu teräskuilu, joka antaa talolle aivan uudenlaisen ilmeen. KONEen hissille saatiin näin hyvät tilat ja asuntoihin on nyt helppo esteetön kulku.

Lisää kuvia

Runeberginkatu 4 ja 8, Porvoo

Runeberginkadulle 4 ja 8 valmistettiin Paroc-verhoillut ja lasitetut teräsrungot rakennuksen ulkoseinälle joiden sisään toimestamme valmistettiin ja asennettiin hissirungot KONE MicroSpace hisseille. Näin porrastilat säilyivät tilavana ja uudelle hissille saatiin paikka sekä samalla uutta näyttävyyttä rakennukselle.

Lisää kuvia

Vanha Härkätie, Somero

Vanhalle Härkätielle valmistettiin lasitetut teräsrungot uusille portaikoille. Asensimme kohteeseen myös hissirungot KONEen MaxiSpace RS-hisseille.Lisää kuvia

Koulukatu 1, Hämeenlinna

Koulukadulle toteutimme alhaalta peltiverhoillun ja yläpäästä lasitetun teräsrungon KONE MaxiSpace hissille.

Lisää kuvia

Lielahdenkatu 43, Tampere

Lielahdenkadulle valmistimme suojakuilut peltielementeistä kuuteen rappukäytävään KONEen MaxiSpace RS -hisseille.

Lisää kuvia

Viipurinkatu 1, Helsinki

Hissin modernisoinnin myötä uuden hissin oviryhmille tarvittiin uudet pielet, jotka toteutimme asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lisää kuvia

Sokos, Lahti

Sokoksen remonttiin toteutimme lasiset katokset sekä tuulikaapit.

Lisää kuvia

Askon alue, Lahti

Tavarahissin korin päivitys johon kuului kaikkien pintojen uusiminen lattiasta kattoon. Uusi valaistus antaa näyttävyyttä. Erikoisuutena uusi lattia "ikäännytettiin" hapottamalla ja tämän jälkeen lakkaamalla se, joka antaa rakennuksen ikään sopivaa tyyliä hissille.

Lisää kuvia

Stenbäckinkatu 3, Helsinki

Purimme vanhan hissin ja asensimme uuden teräsrungon KONEen NanoSpace -hissille. Porrasjuoksujen päät siistittiin valmistamalla uudet mutta vanhaa mallia kunnioittavat potkupellit. Peltien myötä myös siivous helpottuu kun vesi ei pääse karkaamaan rappujen päistä.

Lisää kuvia